Zeg vaarwel tegen ouderdomsplooien.

Een verbluffend resultaat is dankzij fillers voor iedereen binnen handbereik, welk gebied je ook wilt behandelen. Want of je nu een kleine touch-ups  wenst of een volledige “liquid facelift”, Dr Botox kan je helpen met om jouw look te scherpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werken fillers?

Bij een gezonde jonge huid zorgen collageen en hyaluronzuur voor volume, stevigheid en flexibiliteit, maar omdat we ouder worden, neemt het collageen af en verliest onze huid aan volume en elasticiteit. Hierdoor krijg je rimpels en gezichtslijnen omdat je huid dunner en slapper wordt wordt. Je verliest daarom die felbegeerde jeugdige en frisse uitstraling. Maar dankzij fillers kan je de stevigheid en de volume weer teruggeven aan je huid. Ze herstellen het volume van je gezicht en verminderen je rimpels. Je ziet er 10 jaar jonger  uit!

Ik heb me altijd gestoord aan donkere kringen rondom mijn ogen. Één behandeling later krijg ik complimentjes dat ik er zo goed uit zie. ;-)!!! Heel blij.

Lisa

Iedereen doet het

Heel veel mensen zijn je al voorgeweest als het gaat om fillers. Tegenwoordig is het voor iedereen binnen handbereik en hoef je geen top model te zijn om het kunnen te betalen. Meer mensen heBij sommige zie je dat ze een filler-behandeling hebben gehad, terwijl bij anderen het juist heel subtiel is gebeurd.

Voor welke smaak je zelf ook hebt, wij kunnen jou helpen met de perfecte lookHet resultaat? Een stralend en betere versie van jezelf. 

Mijn touch-up heeft erg goed uitgepakt. Onwijs bedankt!

Soshanna

Mijn lippen zijn mooier dan ooit! Dank je wel Dr Botox!

Renske

Behandelgebieden

Fillers blijft maatwerk, of je nu voor een klein verbetering komt of voor gehele reshaping. Met fillers kan je volume herstellen, contouren benadrukken of lijnen en plooien wegwerken.

Of je nu de top model look wilt of juist naturel wilt lijken, bij Dr. Botox kijken we goed naar je wensen en naar de mogelijkheden.

Een gratis e-consult aanvragen is eenvoudig. Klik voor meer informatie.

Jukbeenderen & wangen

Marionette-lijnen

Lippen

Neuslippenplooi

Kaaklijn & kin

Traangootjes

Feminisering

8-punts Liquid Facelift

In het kort

Dr. Botox gebruikt fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die stevigheid geeft aan je huid. Dit zijn niet-permanente fillers die het lichaam zelf ook aanmaakt. We gebruiken alleen de allerbeste merken op het gebied van cosmetische behandelingen, zoals Juvederm en Belotero.

Met behulp van fillers herstel je het volume en de stevigheid van de huid. Je ziet er gelijk tien jaar jonger uit. Hiervoor hoef je niet onder het mes. De fillers zorgen voor stevigheid en hydrateren de huid van binnenuit.  Daarnaast stimuleren de dermale fillers je huid ook om zelf collageen aan te maken, wat het verjongingsproces versterkt.

Hoe eerder je begint, hoe langer je plezier hebt van je jeugdigheid.

Van fillers zie je direct het effect. Soms kan het nog een enkele dagen nodig hebben om verder te ‘zetten’. Dit komt doordat de filler nog water opneemt en daarmee je huid hydrateert van binnenuit. 

De behandeling duurt 20 minuten.

Het hangt van een hoop factoren af hoe lang fillers werken. Naast persoonlijke kenmerken hangt het af van de volgende zaken, zoals hoe diep we injecteren, hoe mobiel het gebied is en de elasticiteit van de huid. 
Over het algemeen houden we rekening met 9-12 maanden, soms zijn er uitschieters naar 18 maanden.

 

Cadeau

We geven je 30% cadeau bij je eerste behandeling. 

R

Een prijs voor alle behandelingen

Thuisbehandeling mogelijk