Resultaat telt bij Dr Botox

Botox heeft het leven voor veel mensen veranderd. Nu is het verbluffend resultaat binnen handbereik voor iedereen die zijn schoonheid serieus neemt. Geen indicatie is ons te gek.

Van kleine touch-ups tot volledig rimpelloos door het leven, Dr Botox kan je helpen met om jouw look te scherpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt Botox / Botuline-toxine?

Rimpels zijn veelgevouwen plooien. Een gezonde jonge huid is zo elastisch dat de plooien niet blijven staan. Naarma we ouder worden neemt de volume en stevigheid af en krijgen we zwaktes in de huid. 
Deze plooien herstellen als je je gezicht niet beweegt, zoals bijvoorbeeld ‘s nachts tijdens het slapen. Met behulp van botuline-toxine / botox kunnen we de spieren tijdelijk stilleggen, waardoor de plooien niet ontstaan. Je huid wordt gladder dan ooit en je ziet minder rimpels. Je ziet er 10 jaar jonger  uit!

Iedereen doet het

Over botox wordt veel gesproken. Veel vrouwen zweren er bij. Sterker nog, het neemt alleen maar toe in populariteit. egenwoordig is het voor iedereen binnen handbereik en hoef je geen celebrity te zijn om het kunnen te betalen.

Voor welke smaak je zelf ook hebt, wij kunnen jou helpen met de perfecte look
Het resultaat? Een stralend en betere versie van jezelf. 

Dankzij Dr. Botox ziet het er erg natuurlijk uit. Heel erg mooi!

Esther de C.

Na al die jaren heb ik afgescheid genomen van mijn gummy smile. Vaarwel, je wordt niet gemist! 😉 

Carolien B.

De eerste keer vond ik het spannend, maar toen ik zag wat het verschil is, wilde ik alleen nog maar een ding: MEER!

Carmen S.

Direct een consult zonder afspraak?

Behandelgebieden

Verreweg de meest behandelde gebieden met botox zijn de voorhoofdsrimpel, de frons en de kraaienpootjes. Maar veel mensen weten niet dat er ook andere indicaties zijn, zoals de bunny lines, gummy smile en dimple chin.
Daarnaast wordt het ook toegepast voor migraine, overmatig zweten en bruxisme (tandenknarsen).

Voor welk gebied je ook kiest, botox is de standaardbehandeling voor de meeste cosmetische ingrepen, al dan niet in combinatie met fillers.

Kraaienpootjes

Voorhoofdsrimpels

Frons

Gummysmile

Overmatig zweten

Bruxisme / Tandenknarsen

Migraine / Spanningshoofdpijn

In het kort

Botuline-toxine is een stof die de aangezichtsspieren tijdelijk verlamt. Hierdoor worden de rimpels zachter en kunnen ze soms geheel verdwijnen. Dr. Botox gebruikt alleen de allerbeste merken op het gebied van cosmetische behandelingen, zoals Botox en Bocouture.

Met behulp van botuline-toxine verlam je de aangezichtspieren. Hierdoor ontstaan er minder vaak een plooi in de huid, waardoor de huid de kans krijgt om er egaal uit te zien. Het resultaat is verbluffend, want je ziet er tien jaar jonger uit zonder hiervoor het mes te hoeven.
In tegenstelling tot fillers heeft botuline-toxine heeft geen eigenschappen die de huid stimuleren te verjongen.

Daarnaast is de gedachte dat hoe eerder je begint, des langer je plezier hebt van je jeugdigheid.

Van botox zie je later pas het effect. Eerste effect zie je al binnen een week en het effect is maximaal is na twee weken. Dit komt doordat de botuline-toxine wordt opgenomen in de spieren en daar zijn werking heeft. Dit duurt altijd enige tijd en kan niet versneld worden.

De behandeling zelf duurt maximaal 10 minuten.

Het hangt van een hoop factoren af hoe lang botox werkt. Naast persoonlijke kenmerken hangt het af van de volgende zaken, zoals hoe diep we injecteren, hoe mobiel het gebied is en de elasticiteit van de huid.
Over het algemeen houden we rekening met 2-3 maanden bij mensen die het voor de eerste keer doen. Mensen die het vaker doen gaan richting de 4 maanden tot soms een halfjaar. Vaker botox spuiten loont dus!

De vijf beloften van Dr Botox

Altijd een vaste lage prijs

We behandelen nooit te veel

Thuisbehandeling mogelijk

Enkel gespecialiseerde artsen

Z

Tevredenheids-garantie